Toimitusehdot

Tehdessään tilauksen asiakas hyväksyy nämä toimitusehdot ja sitoutuu niitä noudattamaan.

 

 

Minimitilaus

Toimitamme vain yli 50 euron tilauksia !

 Toimitus

Lähetämme/luovutamme tuotteet ennakkolaskun suorituksen saavuttua tilillemme.
Mikäli haluat erilaisen käsittelyn toimitukselle ota yhteyttä myyntiimme.

Luvanvaraisissa tuotteissa tulee lisäksi olla lupa-asiat asianmukaisesti käsitelty ennen lähettämistä. Luvanvaraiset tuotteet tomitetaan Matkahuollon kautta tai luovutetaan henkilökohtaisesti erikseen sovitussa paikassa ja sovittuna ajankohtana.

Lupavapaat tuotteet toimitamme Postin välityksellä edullisinta mahdollista toimitustapaa käyttäen.

 

Mikäli tuote ei ole varastotuote ilmoitetaan siitä selkeästi tuotetiedoissa. Tällaisten tilaustuotteiden toimitusaika saattaa vaihdella tehtaan toimitusvalmiuden mukaisesti. Pyrimme ilmoittamaan toimitusajoista asiakkaalle mahdollisimman varhaisessa vaiheessa.


Maksaminen

Kaikki toimittamamme tuotteet maksetaan ennakkoon toimitetulla laskulla viitettä käyttäen. Mikäli haluat erilaisen maksutavan ota yhteyttä myyntiimme.

 

Tilauksen peruminen ja palautukset

Tuotteilla on kuluttajansuojalain (6 luku, 15 §) mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus, lukuunottamatta asiakkaalle yksilöityjä tai muita kuluttajansuojalaissa (6 luku, 16 §) mainittuja tuotteita. Yksilöityjä tuotteita ovat mm. kaikki tuotteet, joihin on painettu asiakkaan haluama logo, teksti tai kuosi.

Palautettavan tuotteen on oltava käyttämätön ja samanlaisessa kunnossa kuin se oli asiakkaalle toimitettaessa. Tuotetta palautettaessa on palautettava myös kaikki tuotteen mukana seurannut materiaali. Palautusoikeuden alaisissa tuotteissa Asiakas maksaa itse postikulut .

Vialliset tuotteet korjaamme tai vaihdamme uusiin ja korvaamme näiden palautuksista aiheutuneet postikulut käsiteltyämme asian.

Palauttaessassi tuotetta pyydämme ystävällisesti ottamaan yhteyttä myyntiimme etukäteen. Tällöin voimme jo varautua asiaan ja asian käsittely sujuu nopeammin. Huomaa, että palautuslähetys on asiakkaan vastuulla kunnes olemme saaneet lähetyksen haltuumme.Tuotetiedot ja -hinnat

Tuotteiden hinnat ilmoitetaan euroissa ja sisältävät arvonlisäveron.

Käytetyissä tuotteissa noudatetaan verottajan ohjeistuksen mukaisesti marginaaliverotusta.

Emme vastaa virheistä tuotteiden tiedoissa ja kuvauksissa. Epäselvissä tapauksissa varmista asia meiltä etukäteen.Pidätämme oikeuden muuttaa tietoja ilman eri ilmoitusta.Vahingoittunut tai kadonnut lähetys

Mikäli lähetys on vahingoittunut kuljetuksessa, tulee siitä välittömästi tehdä ilmoitus postiin/matkahuoltoon.

Kadonnutta lähetystä tulee tiedustella 7 vuorokauden kuluessa lähetyksestä. Pidämme kirjaa
lähetysajankohdista.

Emme vastaa kuljetuksessa aiheutuneista vahingoista. Pakkaamme tuotteet asianmukaisesti, jotta vahingoittumisen riski saadaan minimoitua. Arvokkaammille tuotteille otetaan kuljetuksen aikainen vakuutus, jonka kulu lisätään lähetyskuluihin. Vakuutuksen ottamisesta sovitaan asiakkaan kanssa erikseen.